Ilo kasvaa liikkuen -ohjelma saa uuden verkkoalustan www.ilokasvaaliikkuen.fi -sivuston yhteyteen huhtikuussa 2019. Varhaiskasvatusyksiköt ovat tehneet varhaiskasvatussuunnitelman mukaista kehittämistyönsä dokumentaatiota Olympiakomitean verkkoalustalla. Samantyyppinen kehittämistyön todentaminen siirtyy jatkossa uuteen verkkoalustaan, jota hallinnoi Ilo kasvaa liikkuen -ohjelma.

Uusi alusta on helppokäyttöinen ja auttaa yksiköitä työskentelemään pienten lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämiseksi varhaiskasvatuksessa. Voitte jatkaa kehittämistyötä uudella verkkoalustalla siitä vaiheesta, mihin olette päässeet.

Jokaiselle yksikölle lähetetään automaattisesti omat tunnukset uuteen verkkoalustaan. Nykyinen verkkoalusta on käytössä uuden rinnalla toukokuuhun asti. Nykyiseen verkkoalustaan ei tehdä uusia tunnuksia tämän siirtymävaiheen aikana.

Työtilaanne tallentamanne dokumentit eivät siirry automaattisesti uuteen verkkoalustaan. Suosittelemme, että tallennatte omalle koneellenne/muistitikulle kaikki ohjelman työtilaan tallennetut dokumentit. Ne näkyvät teillä työtilan vaiheissa 1 ja 2. Suosittelemme, että käytätte tässä Mozilla Firefox -selainta.

Tässä lyhyesti uudistuksesta:

• Teidän ei tarvitse lähettää meille tässä vaiheessa siirtymispyyntöjä seuraavaan vaiheeseen – vaiheet tulevat myös uudistumaan.
• Yksiköllenne on luotu verkkoalustalle kahdentasoisia tunnuksia: yksikön tunnukset sekä johtajan tunnukset. Nämä tunnukset poistuvat käytöstä nykyisen verkkoalustan sulkeuduttua. Yksiköille luodaan uudet tunnukset automaattisesti, joten yksiköiden ei tarvitse tehdä mitään.
• Nykyisenmuotoisia jokaisen yksikön työtiloja ei ole enää jatkossa käytössä ja samalla sparrauspari-käytäntö poistuu. Keskustelu ja sparraus jatkuvat laajemmissa kokonaisuuksissa aihepiireittäin.
• Olemme siirtäneet Nykytilan arvioinnin Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman myös verkkosivuille osoitteeseen: www.ilokasvaaliikkuen.fi/nykytilan-arviointi

Lähetämme lisätietoa ennen kuin uusi verkkoalusta on käyttöönottovalmiudessa.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved