Liikkuva ja oppiva yhteisö 2019 on Ilo kasvaa liikkuen-, Liikkuva koulu- ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteisseminaari Tampere-talolla 1.–2.4.2019. Valtakunnallisten ohjelmien tavoitteena on edistää liikunnallista toimintakulttuuria varhaiskasvatuksessa, peruskouluissa, toisella asteella ja korkeakouluissa. Seminaari on suunnattu varhaiskasvatuksen, koulujen, ammatillisten oppilaitosten, lukioiden ja korkeakoulujen henkilöstölle sekä ohjelmien yhteistyöverkostolle.

Tule kuulemaan ja kokeilemaan, miten hyvät liikkumisen ideat ja käytännöt tukevat esimerkiksi lasten ja nuorten oppimiskykyä, motorisia taitoja, osallisuutta sekä sosiaalisia taitoja!

Seminaariohjema on monipuolinen kattaus luentoja ja työpajoja, joissa sisältöinä ovat muun muassa mahdollistavat olosuhteet, yhdenvertaisuus sekä viestintä ja vuorovaikutus. Valittavanasi on ennätyksellisen paljon inspiroivia rinnakkaissessioita. Osa luennoista ja työpajoista on toiminnallisia. Seminaarin avaa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Ohjelmassa muun muassa:

Tuomas Kyrö & Pekka Paappanen
Auta nuorta etsimään ja löytämään hänen oma potentiaalinsa

Kaisa Vuorinen
Huomaa hyvä lapsessa ja innosta liikkumaan!

Sari Salo
Peppu irti penkistä osa 2

Jenni Pääskysaari
Ääneen sanomaton tarve

Minna Huotilainen
Miksi liikkuvat aivot oppivat?

Ilkka Halava
Oppimisen tulevaisuus

Varaa paikkasi pian, sillä suosituimmat luennot ja työpajat täyttyvät nopeasti! Seminaarin ilmoittautuminen on auki 15.3.2019 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Kahden päivän lipun Early bird -hinta on voimassa 15.2.2019 saakka.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/p/liikkuvajaoppivayhteiso2019/

Seminaariesite (pdf)

Lämpimästi tervetuloa!

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved