Määrittelemätön

Ideapaja: Varhaiskasvatusyksiköiden hyvät käytännöt ulkotoiminnasta ja ulkopedagogiikasta – ”Niin ulkoilet kuin pedaat!”

Päivä: pe 13.11.2020
Aika: klo 12.30–14.00
Paikka: Teams-kokouksena

Tervetuloa osallistumaan Teams-ideapajaan, jossa kuulet käytännönläheisiä ja hyväksi havaittuja ideoita ulkotoiminnasta ja ulkopedagogiikasta.Hyviä käytäntöjä ja esimerkkejä kuullaan Oulusta, Vantaalta ja Salosta. Esimerkit on koottu yhteistyössä Liikkuva varhaiskasvatus -kehittäjäverkoston kanssa. Lisäksi saat tietoa siitä, millaista teemaan liittyvää tarjontaa ja materiaaleja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman kumppaneilla on.

Mukaan mahtuu 240 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et pysty osallistumaan ideapajaan kyseisenä ajankohtana, voit tilata ilmoittautumislomakkeella tallenteen pajasta.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/LV_ideapaja_S20

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE