Määrittelemätön

Ideapaja: Varhaiskasvatusyksiköiden hyvät käytännöt ulkotoiminnasta ja ulkopedagogiikasta – ”Niin ulkoilet kuin pedaat!”

Päivä: pe 13.11.2020
Aika: klo 12.30–14.00
Paikka: Teams-kokouksena

Tervetuloa osallistumaan Teams-ideapajaan, jossa kuulet käytännönläheisiä ja hyväksi havaittuja ideoita ulkotoiminnasta ja ulkopedagogiikasta.Hyviä käytäntöjä ja esimerkkejä kuullaan Oulusta, Vantaalta ja Salosta. Esimerkit on koottu yhteistyössä Liikkuva varhaiskasvatus -kehittäjäverkoston kanssa. Lisäksi saat tietoa siitä, millaista teemaan liittyvää tarjontaa ja materiaaleja Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman kumppaneilla on.

Mukaan mahtuu 240 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et pysty osallistumaan ideapajaan kyseisenä ajankohtana, voit tilata ilmoittautumislomakkeella tallenteen pajasta.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/LV_ideapaja_S20

Näin se käy – lähde mukaan!

Osallistu

Ilmoittautukaa Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaan: osallistuminen on maksutonta.

Tutustu

Saatte käyttöönne tukimateriaaleja toiminnan kehittämiseen, suunnitteluun ja arviointiin sekä pääsette mukaan valtakunnalliseen verkostoon.

Kehitä oma

Kehittäkää omaan toimintayksikköönne parhaiten sopivia toimintatapoja ja toteuttakaa Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa varhaiskasvatuksen arjessa!

Så här går det till – kom med!

Delta

Anmäl er till programmet Småbarnspedagogiken i rörelse: det är gratis att delta.

Bekanta dig

Ni får tillgång till stödmaterial för utveckling, planering och utvärdering av verksamheten och får gå med i ett riksomfattande nätverk.

Utveckla eget

Utveckla de verksamhetssätt som passar er egen verksamhetsenhet bäst och genomför programmet Småbarnspedagogiken i rörelse i vardagen!

Joko olette mukana?

Kaikki ohjelmassa mukana olevat varhaiskasvatusyksiköt​ löydät » Täältä

Onko sinulla idea?

Kerro meille

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE