Määrittelemätön

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmassa on aina ollut tärkeää käytännön arjessa hyviksi havaittujen ideoiden ja käytäntöjen jakaminen sekä vertaistuki. Nyt haluamme tarjota tätä tukea erityisesti perhepäivähoidon parissa työskenteleville hoitajille, perhepäivähoidon ohjaajille ja johtajille.

Olemme keräämässä ideoita siitä, miten Liikkuva varhaiskasvatus -toimintaa voi toteuttaa perhepäivähoidossa. Toivomme siis käytännön ideoita ja vinkkejä siitä, miten lisätä fyysistä aktiivisuutta perhepäivähoidossa ja miten perhepäivähoidon pedagogisessa johtamisessa ja suunnittelussa voi hyödyntää Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa ja sen materiaaleja.

Kaikenlaiset vinkit ja ideat ovat tervetulleita: niin pienet arjen niksit kuin laajemmat, suunnitteluun ja pedagogiikkaan liittyvä ideat.

Jaa oma ideasi sähköisellä lomakkella.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE