Määrittelemätön

Liikkuvat-ohjelmien yhteisseminaari Liikkuen läpi elämän järjestetään 3.–4.5.2022 Turun Logomossa. Ilmoittautuminen seminaariin on nyt avattu.

Valitse oma seminaarisisältösi yli 60 työpajasta ja luennosta. Varhaiskasvatukselle suunnattuja työpajoja ovat mm. Lillin liikuntatarinat, Motoriset taidot, mitä ne ovat ja miten taitojen oppimista tulisi tukea sekä Lapsen itsesäätely digiajassa.

Pääpuhujina seminaarissa ovat psykologian tohtori, aivojen asiantuntija Mona Moisala, sisusta väitöskirjaa kirjoittava Emilia Lahti sekä työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola.  

Tiistai-iltana on luvassa taatun laadun iltajuhla Marina Palace -hotellissa.

Kahden päivän seminaari sisältää ohjelman, ruokailut seminaarissa ja iltajuhlan hintaan 215 €. Early bird -hinta voimassa 25.3.2022 asti.

Kannattaa ilmoittautua pian, sillä suosituimmat työpajat täyttyvät nopeasti! 

Lämpimästi tervetuloa!

Siirry seminaarisivustolle

Ilmoittaudu seminaariin (Lyyti-linkki)

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE