suomi

Hallituksen suositusten ja vallitsevan tilanteen vuoksi valtakunnallinen Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari 28.–29.4.2020 on päätetty perua ja siirtää vuodelle 2021. Seminaarin uusi ajankohta on 27.–28.4.2021 ja paikkana edelleen Seinäjoki Areena. Meillä on mukana huikea porukka puhujia ja työpajan vetäjiä, joten pyrimme pitämään ohjelman mahdollisimman samanlaisena. Toivomme näkevämme jokaisen jo nyt ilmoittautuneen ensi keväänä Seinäjoella. Vuoden 2021 seminaariin tehdään kokonaan uusi ilmoittautuminen.

Osallistumismaksut ja näytteilleasettajien maksut

Osallistumismaksut sekä näytteilleasettajien maksut palautetaan täysimääräisinä. Jos osallistumismaksua ei ole vielä suoritettu, voidaan lasku jättää maksamatta. Olemme tehneet avoinna olevista laskuista hyvityslaskut, joten maksamattomista laskuista ei ole enää tulossa muistutuksia.

Ohjeet osallistumismaksujen palautukseen

Kaikki palautusta koskevat viestit ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen toimisto@likes.fi. Ryhmäilmoittautumisissa (yksi yhteyshenkilö on ilmoittanut ryhmän) vain ryhmän yhteyshenkilö antaa tarvittavat tiedot, jotta samasta laskusta ei tule montaa eri ilmoitusta. Osallistumismaksuja palautetaan saapumisjärjestyksessä. Otathan huomioon, että maksun saapumisessa on viivettä. Pyrimme palauttamaan kaikki osallistumismaksut toukokuun 2020 loppuun mennessä. Samat ohjeet koskevat myös näytteilleasettajia.

Ilmoita sähköpostiviestissä:

  • Osallistuja/osallistujat, joita palautus koskee (etunimi+sukunimi)
  • Osallistumismaksun laskun numero
  • Tilinhaltijan nimi (kenelle maksu palautetaan). Maksun palautukseen käytetään lähtökohtaisesti sitä organisaatiota, joka ilmoittautumisvaiheessa on lisätty laskutustietokohtaan
  • Tilinumero IBAN-muodossa
  • Mahdollinen viite

Tarkistathan vielä kertaalleen, että viestistä löytyvät kaikki vaadittavat tiedot. Tämä nopeuttaa maksujen palauttamista.

Hotellit ja matkat

Jo varatut hotellit ja matkat jokainen osallistuja peruu itse.

Syksyn alueelliset seminaarit

Vaikka valtakunnallinen Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 -seminaari nyt siirtyy, niin syksyllä järjestetään alueseminaareja, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua.

www.liikkuvakoulu.fi/seminaarit

 

Jos on kysyttävää muuhun kuin osallistumismaksuihin liittyen, olkaa yhteydessä jenny.soderman@oph.fi

Voimia kaikille tärkeään työhönne ja lämpimästi tervetuloa ensi vuonna Seinäjoelle!

 

Ystävällisin terveisin:

Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 -järjestelytiimi

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE