Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman uusi ohjelma-alusta otetaan käyttöön 1.4.2019. Nykyinen Olympiakomitean hallinnoima verkkoalusta säilyy uuden rinnalla toukokuun loppuun asti. 

Jatkossa jokaisella yksiköllä on yksi yhteinen käyttäjätunnus ja salasana. Jokaiselle ohjelmassa mukana olevalle yksikölle lähetetään tunnukset uudelle ohjelma-alustalle johtajan sähköpostiin maanantaina 1.4.2019. Sähköpostiviestissä on linkki kirjautumissivulle sekä oman yksikkönne käyttäjätunnus ja salasana.

 Kehittämistyö on jaettu uudella verkkoalustalla kolmeen vaiheeseen:
 1) Tutustu
 2) Kehitä
 3) Tee näkyväksi

 Kaikki vaiheet ja niihin liittyvät materiaalit ovat vapaasti katseltavissa verkkoalustalla. Voitte jatkaa kehittämistyötänne siitä vaiheesta, johon olette vanhalla ohjelma-alustalla päässeet. Mikäli olette jo toteuttaneet pienen askeleen ja tehneet Ilo kasvaa liikkuen -nykytilan arvioinnin, voitte jatkaa kehittämistyötä suoraan vaiheesta 2 Kehitä.

 Uudella ohjelma-alustalla yksiköillä ei ole omia työtiloja vaan dokumentaatio tehdään sähköisillä lomakkeilla. Lomakkeiden tiedot lähetetään teille automaattisesti sähköpostitse lomakkeella ilmoittamanne henkilön sähköpostiin.

 Vanha verkkoalusta käytössä toukokuun 2019 loppuun saakka

Vanha Olympiakomitean hallinnoima verkkoalusta on käytössä uuden ohjelma-alustan rinnalla toukokuun 2019 loppuun saakka. Työtilaanne tallentamanne dokumentit eivät siirry uuteen verkkoalustaan. Suosittelemme, että tallennatte omalle koneellenne tai muistitikulle kaikki ohjelman työtilaan tallennetut dokumentit. Ne näkyvät teillä työtilan vaiheissa 1 ja 2. Suosittelemme, että käytätte tässä Mozilla Firefox -selainta.

Ongelmia tunnusten kanssa?

 Ohjelma-alustaan ja tunnuksiin liittyvät tiedustelut voi laittaa osoitteeseen ilokasvaaliikkuen@liikkuvakoulu.fi. Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmassa on mukana jo yli 1800 yksikköä, joten tiedusteluissa saattaa tulla siirtymävaiheessa ruuhkaa. Vastaamme viesteihin saapumisjärjestyksessä.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved