Tältä sivulta ovat vapaasti ladattavissa kaikki Arkiseikkailu-kampanjan materiaalit vuodelta 2021. 

Materiaalit 2021

Kampanjajuliste 2021

A3-kokoisessa kampanjajulisteessa seikkailevat kampanjan maskottilinnut sekä muut bingoruudukon hahmot. Julisteessa on tyhjiä kohtia perheiden yhdessä näkemien ja tekemien asioiden kirjaamiseen.

Arkiseikkailu-kampanjajuliste (jpg)

Arkiseikkailu-kampanjajuliste (pdf)

Bingoruudukko 2021 & kesäbingo 2022

Perheille tarkoitettuun bingoruudukkoon on koottu erilaisia tehtäviä luonnon tarkkailuun ja liikkumiseen. Ruudukon voi joko tulostaa tai lähettää perheille sähköisessä muodossa.

Arkiseikkailu-bingo (pdf)

Bingobrickorna för familjerna innehåller olika uppgifter för att observera och röra sig i naturen. Det går att ladda ner och skriva ut materialet eller att skicka det elektroniskt till familjerna.

Bingo för hemvägen (pdf)

Arkiseikkailu-kesäbingo 2022

Koko perheen yhteinen bingo. Keksikää yhdessä otsikko ja tehtävät bingoruudukkoon. Voitte myös yhdessä kuvittaa ruudukon, piirtämällä vaikka hauskoja eläinystäviä.

Arkiseikkailu-kesäbingo (pdf)

Valmis viesti perheille 2021

Alta voit ladata word-tiedostona valmiin viestipohjan perheille lähetettäväksi. Viestiin voi lisätä tietoa esimerkiksi siitä, miten kampanja näkyy omassa ryhmässä.

Viesti perheille (word-tiedosto)

Värityskuvat

Lapset voivat kampanja-aikaa odotellessa piirtää tai värittää oman linnun, lintuystävän, joita voi käyttää somistamaan vaikka ryhmän ovia tai ikkunoita. Kampanjan maskottilinnulle haettiin nimeä nimikilpailun kautta. Lintu sai nimekseen Piipi Superpätkä.

Värityskuva, Piipi Superpätkä (pikkulintu) (pdf)

Värityskuva, Piipi Superpätkä (pikkulintu) (jpg)

Värityskuva, kaksi lintua (pdf)

Esittelydiat 2021

Arkiseikkailu-kampanjan esittelydiat (pdf)

Kampanjahahmot ja logo

Arkiseikkailu-logo (png)

Piipi Superpätkä (jpg)

Iso lintu (png)

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE