Tältä sivulta ovat vapaasti ladattavissa kaikki Arkiseikkailu-kampanjan materiaalit. Kaikki materiaalit löytyvät myös ruotsinkielisinä ruotsinkielisiltä Vardasäventyr-kampanjasivuilta.

Kampanjajuliste

A3-kokoisessa kampanjajulisteessa seikkailevat kampanjan maskottilinnut sekä muut bingoruudukon hahmot. Julisteessa on tyhjiä kohtia perheiden yhdessä näkemien ja tekemien asioiden kirjaamiseen.

Arkiseikkailu-kampanjajuliste (jpg)

Arkiseikkailu-kampanjajuliste (pdf)

Bingoruudukko

Perheille tarkoitettuun bingoruudukkoon on koottu erilaisia tehtäviä luonnon tarkkailuun ja liikkumiseen. Ruudukon voi joko tulostaa tai lähettää perheille sähköisessä muodossa.

Arkiseikkailu-bingo (pdf)

Valmis viesti perheille

Alta voit ladata word-tiedostona valmiin viestipohjan perheille lähetettäväksi. Viestiin voi lisätä tietoa esimerkiksi siitä, miten kampanja näkyy omassa ryhmässä.

Viesti perheille (word-tiedosto)

Värityskuvat

Lapset voivat kampanja-aikaa odotellessa piirtää tai värittää oman linnun, lintuystävän, joita voi käyttää somistamaan vaikka ryhmän ovia tai ikkunoita. Kampanjan maskottilinnulle haettiin nimeä nimikilpailun kautta. Lintu sai nimekseen Piipi Superpätkä.

Värityskuva, Piipi Superpätkä (pikkulintu) (pdf)

Värityskuva, Piipi Superpätkä (pikkulintu) (jpg)

Värityskuva, kaksi lintua (pdf)

Esittelydiat

Arkiseikkailu-kammpanjan esittelydiat (pdf)

Kampanjahahmot ja logo

Arkiseikkailu-logo (png)

Piipi Superpätkä (jpg)

Iso lintu (png)

 

 

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE