Olipas kiva kun tuossa Repokankaan päiväkodin vinkissä oli suoraan linkki Hyvän mielen liikuntapassiin! Tuli heti tulostettua! Meillä on myös useasti valmistettu erilaisia liikuntapasseja perheille syys- ja talvilomille. Ryhmässä on ennen lomaa esitelty passi ja "mainostettu" sitä lasten kautta. Sitten on yhdessä asetettu joku tavoite, kuinka monta rastia (eli liikuntasuoritusta) yritetään yhdessä kerätä. (Toki samalla on puhuttu siitä, miten kaikki ei välttämättä pysty keräämään yhtä montaa rastia kuin muut (esim. jos sairastuu tms. mutta miten muut voivat silloin auttaa yhteisen tavoitteen saavuttamisessa.) Liikuntapassin taakse olemme yleensä koonneet lyhyen ja ytimekkään "Tiesitkö että...."-osuuden vanhemmille, jossa olemme tietoiskun omaisesti jakaneet muutamia faktoja liikunnan merkityksestä hyvinvoinnille.

15 + 5 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE