Hauska tuo Seinäjoen "Kuukauden liikuntavinkki - Kurkkaa luukkuun" !!! Meillä tarjottiin jossakin vaiheessa myös "Viikon vinkkiä", mutta viikon sykli taisi olla vähän liian työllistävä ideoiden keksijällekin, kuukauden vaihtoväli voi olla sopivampi :-) ja varmasti tuo KURKKAA LUUKKUUN on lasten mielestä heti paljon innostavampi!

Meillä on tavallisen yleisten asioiden ilmoitustaulun lisäksi käytössä LIIKUNNAN ILMOITUSTAULU (tilanpuutteen vuoksi kuivauskaapin ovessa!). Kyseisellä ilmoitustaululla ilmoitetaan ajankohtaisista liikuntatapahtumista ja liikkumismahdollisuuksista, joita kaupunki järjestää lapsille/perheille usein ilmaiseksi (esim. yleisöluisteluvuorot, ilmaiset palloiluvuorot, urheiluseurojen tarjoamat ilmaiset kokeiluvuorot ym.) Lisäksi liikunnan ilmoitustaululla jaetaan perheille tietoa ja vinkkejä liikunnan, ravinnon ja levon merkityksestä hyvinvoinnille. Ilmoitustaululla on myös nähtävillä päiväkotimme päivittäisen liikunnan vuosisuunnitelman liikunnan vuosikello, jonka ympärille on koottu valokuvia siitä, miten omassa ryhmässä on toteutettu liikunnan vuosisuunnitelmaa. Valokuvat pysäyttävät usein sekä lapset että vanhemmat tutkimaan ilmoitustaulua ja sitä, mitä kivaa ollaan tehty. Kuvahan kertoo enemmäin kuin tuhat sanaa!

1 + 4 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE