Kotiin jaettiin liikuntakortit, jossa oli tietoisku Fyysisen aktiivisuuden suosituksista sekä toisella puolella kahdelle viikolle "rasti ruutuun" kaavake eri liikuntalajeista. Liikuntakortin kautta haastoimme perheet kirjaamaan ylös liikunta aktiivisuuden ja liikuntalajit kahden viikon aikana hiihtoloman jälkeen. Jokaiselle ryhmälle oli varattu palkinto, joka arvottiin kortin palauttaneiden kesken.

Liikuntakortti on ollut käytössä jo useamman vuoden. Palautetuista korteista saamme hyvin tietoa kuinka monta perhettä on innostunut liikkumaan sekä mikä perheitä liikuttaa minäkin vuonna.

Tulokset tallennetaan talon Ilo kasvaa liikkuen -kansioon ja perheiden kortit tallennetaan lasten omiiin kasvun kansioihin.

Kortissa olevat liikuntalajit: kävely, uinti, pallottelut, tanssi, yhteinen harrastus vanhempien kanssa, oma harrastus, portaiden kävely, pihaleikit, liikunnan ihmemaa, pyöräily, metsäretki, jotain muuta.

Tänä vuonna eniten rasteja kertyi portaissa kävelyyn ja metsäretkiin :)

1 + 0 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE