Yksikössämme vietetään kerran viikossa ulkoilu, jossa on tarjolla pelkästään liikuntavälineitä. Lapset ovat lähteneet riemulla mukaan peleihin. Välillä pelataan jääpalloa, ratsastetaan esteitä keppihevosilla. Hippaleikit ovat aina suosiossa. Usein lapset keksivät tutuista leikeistä uuden leikin yhteisillä uusilla säännöillä.
Lasten liikkumisen tukemiseksi meillä on ulkoilussa viikon leikittäjä. Leikittäjän rooli on aina yhdellä aikuisella viikon kerrallaan. Leikkiä toistetaan usein viikon ajan, näin lapset oppivat leikin säännöt ja leikit tulevat tutuiksi.
Syysloman jälkeen läksi KÄÄK MIKÄ VESKA kiertämään koteihin. Kassissa on mukavia liikunnallisia ideoita, joita voi yhdessä lapsen kanssa tehdä kotona/arjessa. Pilkanmaan päiväkoti/Kouvola

7 + 1 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE