Päiväkotimme on järjestänyt kuluneen kauden aikana "Hakuhyppelyitä", joiden on ollut tarkoitus osallistaa lasten huoltajia mukaan liikkumiseen yhdessä lasten kanssa. Hakuhyppelyt on toteutettu joko päiväkodin sisä- tai ulkotiloissa. Tarjolla on ollut mm. jumpparatoja sekä erilaisia ulkoliikuntapisteitä vaihtelevasti. Jatkamme hakuhyppelyitä myös tulevalla kaudella niin, että niistä tulisi pysyvä osa päiväkotimme toimintakulttuuria.

Päiväkotimme on järjestänyt perheiltoja yhteisen liikkumisen merkeissä ja tarkoituksena on myös jatkaa hyvää käytäntöä tulevalla kaudella mm. niin, että huoltajat näkisivät millaisia liikuntamahdollisuuksia lähiympäristöstä löytyy, esim. Könönpellon pienten koulun uusi lähiliikuntapaikka.

19 + 0 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE