Järjestimme yhteisiä liikuntatapahtumia, joihin kutsuimme vanhemmat mukaan.

1. Pihakarnevaalit oli liikunnallinen kevätjuhla, jossa lapset kiersivät liikunnallisia rasteja yhdessä vanhempiensa kanssa.

2. "Sisua pienestä pitäen" -liikuntatapahtuma koulun kentällä lapsille ja heidän perheilleen. Jokainen päiväkodin ryhmä suunnitteli tapahtumaan yhden tehtävärastin: mm. saappaanheitto, keilailu vierittämällä palloa liukumäestä (keilat olivat 1,5 l limsapulloja, joissa oli vettä sisällä), kottikärryajelu, leikkivarjo + pallot, keppihevosrata, pituushyppy.

3. Perheet vastasivat kirjallisesti kyselyymme:

- Miten perheessänne liikutaan? Kuka liikuttaa?

- Unelmaliikuntahaave?

- Mitä saat liikunnasta ja mitä tunteita se herättää?

Vastauksista saatiin vinkkejä päiväkodin liikuntasisältöihin. Yhteiset tapahtumat saivat paljon kiitosta osallistujilta! :)

 

18 + 2 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE