Päiväkotimme on väliaikaisissa väistötiloissa ja piha-alue on pieni "karsina", jossa ei paljoa mahdu liikkumaan ja virikkeitäkin on vähän. Siksi aamupäiväulkoilu onkin usein toteutettu lasten toiveiden mukaisesti. Lähistöltä löytyy mm. leikkipuisto, iso metsä, luontopolku, järvi ja lampi, yleisurheilukenttä ja Valkealan keskusta. Lapset lähtevät pienryhmissä oman aikuisen kanssa toivomaansa kohteeseen, jossa viettävät aamupäivän ulkoiluajan.

4 + 1 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE