Kaikissa ryhmissä on erikokoisia palloja jatkuvasti lasten saatavilla. Lisäksi isoissa Ikean kasseissa on vaihtuva valikoima erilaisia liikuntavälineitä. Lapset voivat leikkiä valitessa aina valita myös "liikuntaleikin", mikä tarkoittaa, että he voivat kassin sisältöä hyödyntäen keksiä ja kehitellä haluamansa leikin. Jokaiseen ryhmään on hankittu oviaukkoihin rekkitanko sekä voimistelurenkaat. Myös trampoliini on käytössä ryhmätiloissa.

Ulos on hankittu potkupyöriä (kolmea eri kokoa), sekä viimeisimpänä hankintana slackline-tasapainoliina. Ilmaisina välineinä on mm. keittiöltä saadut isommat ämpärit (hillo- ym. ämpäreitä). Niitä täyttäessä ja kantaessa voimat karttuu!

8 + 1 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE