Nykytilanarvio on tehty ja sieltä nousi selkeästi tarve uudistaa liikuntavälineistöä. Olemme iso talo ( n. 170 lasta) , joten tarpeellista on hankkia liikuntavälineistöä myös ryhmiin sekä yhetiseen käyttöön ( liikuntasalin varasto). Liikuntavastaavan kanssa talon ryhmien liikuntayhdyshenkilöt kartoittavat mitä tarpeita liikuntavälineistöissä on. He tekevät koonnin tarpeista ja yhdessä päiväkodinjohtajan kanssa katsotaan tilaus läpi.

14 + 6 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE