Olemme hankkineet päiväkodillemme paljon uusia sisäliikuntavälineitä muutaman vuoden aikana. Välineet ovat lasten saatavilla ja näin ollen käytössä päivittäin.Kahden viikon välein kierrätämme liikuntavälineitä ryhmistä toisiin. Liikuntavälineet ovat muun muassa: liukumäki, tramboliinit, kuppituolit, pehmopalat, isot kuplat, erilaiset tasapainoradat ja tunnelit.  

Noin kerran kuukadessa järjestämme koko talon temppuradan, johon osallistuvat kaikki kolme päiväkodin ryhmää. Rakennamme yhdessä temppuradan joka kiertää kaikissa ryhmissä. Lapset pääsevät liikkumaan ja tutustumaan muiden ryhmien tiloihin.

 

1 + 0 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE