Me järjestelimme liikuntasalin liikuntavälineet ja laitoimme kuvat välineistä hyllyihin jolloin kaikilla, lapsilla ja aikuisilla on helpompi löytää/laittaa paikalleen takaisin välineistö. Välineet (liikuntasalin ja ryhmien) on myös kuvattu ja kuvat on laitettu päiväkodin Drive kansioon (kansio nimetty päiväkodin liikuntavälineet, ryhmän nimi liikuntavälineet). Näin kaikkien päiväkodin ryhmien on helppo tarkistaa, että mitä välineitä on saatavilla liikuntasalissa ja muissa päiväkodin ryhmissä.

3 + 0 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE