Viisi ryhmäiseen päiväkotiimme on hankittu paljon hyviä liikuntavälineitä vuosien varrella. niitä on riittävästi ja niitä käytetään monipuolisesti ryhmätiloissa ja liikuntasalissa. Liikuntasali on jo esteettisestikin houkuttelevan näköinen; värikkäitä isoja jumppapalloja ja hulavanteita telineissään seinällä, iso pallokori täynnä erilaisia palloja, potkumopot parkissa varastossa jne. Meidän kunnassa toimii myös liikuntavälineiden lainaamo. Isompia kokonaisuuksia voi lainata omaan päiväkotiin varauksella. Saatavilla on tasapainoratoja, pallosettejä, heittosettejä yms. Päikkysäpinät järjestetään pari kertaa vuodessa ja kaikki välineet otetaan käyttöön ja rata levittäytyy koko taloon. Lasten suosikki juttu!

18 + 0 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE