Stålarminkadun päiväkoti, Turku

Omaehtoista liikuntaa on lisätty kuudella ryhmästä toiseen kiertävällä liikuntavälinekassilla. Kasseissa on mm.tasapainoiluun, heittämiseen, hyppimiseen jne. liittyviä välineitä. Kaikilla ryhmillä on aina pallot ja vanteet lasten saatavilla.

Trampoliinilla lapset saavat hyppiä vuoro viikoin.Uutena hankintana on sählymailat, ulkona ja sisällä.

Keskiviikkoisin meillä käytetään vain liikuntavälineitä pihalla.Lapset nauttivat potkulautailusta, jalkapallosta, sukkapallojen heittämisestä, vesimaalauksesta, juoksemisesta, mailapallopeleistä, keppihevosradoista, saippuakuplaliikunnasta jne.

Isot kuorma-autot innostavat juoksemaan kovaa keinumisen jälkeen.

Kiipeily ja liukuminen ovat aina hittijuttuja =) 

Turussa kiertää päiväkotien välillä motoriikkakasseja!

Liikuntakoordinaattorit huolehtivat välineistä. 

1 + 17 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE