Jokaiseen ryhmään hankittiin voimistelumatto, jota käytetään päivittäin esim. siirtymistilanteissa kuperkeikkojen tekoon. Jokaiseen ryhmään hankittu liikuntakori, jotka käytössä lasten vapaassa leikissä. Liikuntakorien sisältöä päivitetään säännöllisesti. Liikuntavälinevaraston ovessa lista liikuntavälineistä. Liikuntasaliin vanhempaintoimikunta hankki roikkumisrenkaat, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Margareta-säätiö lahjoitti  Sarat- ryhmälle (monivammaisten lasten kuntouttava erityisryhmä) rahaa, jolla ostettiin sisälle putkikeinu ja telttakeinu.

2 + 14 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE