Päiväkodissa on monipuolinen liikuntavälineistö. Välineitä löytyy niin sisäliikkumiseen joko salissa, ryhmissä tai käytävillä ja ulkoliikuntaan. Välineitä on jokaisessa ryhmässä ja tilat mahdollistavat niiden käytön osana arkea. Meillä on varasto, josta löytyy niin suksia kuin luistimiakin sekä potku- ja polkupyöriä, jotta jokainen lapsi pääsee kokeilemaan erilaisia liikkumismuotoja riippumatta siitä, onko perhe hankkinut kyseiset välineet lapselle omaksi. Kaupungin liikuntapalvelut ovat huolehtineet päiväkodin läheisyyteen kunnolliset hiihtoladut, joilla oleem päässeet taitojamme harjoittelemaan.

 

 

2 + 14 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE