Järjestimme päiväkodilla huhtikuussa ulkovarastojen ja leikkimökin siivouspäivän.

Lasten kanssa yhdessä tutustuttiin siihen ,mitä kaikkea välineistöä kustakin päiväkotimme ulkovarastosta löytyy ja miten sitä voi käyttää. Välineet järjesteltiin yhdessä omille paikoilleen. Samaksi viikoksi olimme saaneet lainaan Kiertokapula Oy:n  luonto- ja ympäristökasvatusmateriaalin, jota hyödynnettiin lasten kanssa. Lasten kanssa mm. luokiteltiin tavaroita, siivottiin leikkimökki, leikittiin "Kuka pelkää RoskaPekkaa" -leikkiä, ongittiin ja liikuttiin toimintaradalla.

Viikon aikana toteutettiin iltapäivällä kaikkien ryhmien huoltajille & lapsille liikunnallinen rata .Toteutustapa vaihteli ryhmien kesken.

 

2 + 3 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli kuuluu Liikkuvat-kokonaisuuteen. Kokonaisuuden avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE