Meillä on eteisessä puinen penkki, joka kätkee sisuksiinsa erilaisia liikkumaan aktivoivia välineitä. Olemme käyttäneet niitä lähinnä ohjatuilla liikuntatuokioilla. Arkun sisältö kiehtoo lapsia suunnattomasti ja nyt on tarkoitus "avata" arkku jokapäiväiseen käyttöön niin, että ns. vapaan toiminnan aikana lapset voisivat valita puuhakseen myös näiden välineiden kokeilun ja käytön.

14 + 1 = Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli kuuluu Liikkuvat-kokonaisuuteen. Kokonaisuuden avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE