Lapsista valitaan yksi haarukka ja yksi lihapulla. Muut lapset muodostavat pareittain säilyketölkkejä pitämällä toisiaan käsistään kiinni. Säilyketölkit levittäytyvät ympäri leikkialuetta.

Leikissä haarukka ottaa lihapullaa kiinni. Jos haarukka saa lihapullan kiinni, osat vaihtuvat. Lihapulla voi mennä säilyketölkkiin turvaan. Se lapsi, kenelle lihapulla kääntää säilyketölkissä selkänsä, tulee uudeksi lihapullaksi ja lähtee haarukkaa karkuun. 

Yhteystiedot

Päiväkoti Kaunismäki, Mäntsälä

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE