Henkilökuntaa koulutuspäivässä.

Hälsa on yritys, joka työskentelee työyhteisön hyvän johtamisen ja työntekijöiden hyvinvoinnin puolesta. Hälsan tarjoamia hyvinvointivalmennuksia voi hyödyntää esimerkiksi henkilökunnan koulutuspäivillä.

Hälsa tarjoaa työyhteisöille räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia, joissa kehitetään henkilöstön itsensä johtamisen taitoja esimerkiksi stressinhallinnan, palautumisen, vuorovaikutuksen ja ammatillisen uudistumisen näkökulmista. Valmennuksen kokonaisuudet toteutetaan osallistavalla ja pedagogisesti taitavalla valmentamisella.

Hälsan valmennukset sopivat esimerkiksi osaksi henkilöstön Veso-päiviä tai koulun johtoryhmävalmennuksia. Hälsan tarjoamilla valmennuksilla voidaankin satsata henkilöstön työssä jaksamiseen. Valmennuskokonaisuuden hinta määräytyy aina valitun sisällön mukaan.

Palveluiden hinnat

Veso-päivä alk. 1200 e + alv 24 %
Johtoryhmänvalmennus alk. 1 200  e + alv 24 %
Firstbeat Hyvinvointianalyysi alk. 150 e + alv 24 % / hlö
WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalyysi alk. 150 e + alv 24 % / hlö

Yhteystiedot

Henri Karjula
0442976594
https://halsa.fi/

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE