Hoksaatko miten liikkuminen vaikuttaa lapsen oppimiseen? Hoksausboksissa on perheille jaettavaa, ilmaiseksi tulostettavaa, yhteiseen puuhaan houkuttelevaa materiaalia.

Hoksausboksi on suunniteltu päiväkodeille, perhepäivähoitajille ja neuvoloille perheiden kanssa tehtävän yhteistyön tukemiseksi. Sen avulla voidaan lisätä perheiden sisäistä vuorovaikutusta ja kannustaa arkiliikkumiseen. 

Hoksausboksi sisältää viisi tietoiskuvideota sekä 20 leikki-ideaa. Videot kertovat, miten liikkuminen vaikuttaa lapsen oppimisvalmiuksiin sekä oppimiseen, ja leikit antavat vinkkejä lapsen ja aikuisen yhteiseen puuhailuun. Kaikki leikit ovat helposti toteutettavissa kotona pienissäkin tiloissa tai ulkona, eikä niihin tarvita erityistä välineistöä. Tärkeintä on hauska yhdessäolo ja jaetut yhteiset kokemukset!

Siirry Hoksausboksin materiaaleihin täältä:
Hoksausboksin leikit
Hoksausboksin Tiedä ja toimi -videot 

Liikkumalla voit vaikuttaa lapsen oppimisvalmiuksiin ja oppimiseen!

Lue lisää Hoksausboksista

Yhteystiedot

Tuuli Tiainen
Lasten Liikunnan Tuki / Koulutuskuntayhtymä Tavastia
www.lastenliikunnantuki.fi/hoksausboksi/

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE