Hyvinvointia yhdessä -kortti on tehty Lappeenrannan varhaiskasvatuksen Vipinää ja kipinää -perheliikuntahankkeessa tukimateriaaliksi kasvattajille lasten ja perheiden hyvinvoinnin puheeksi ottamiseen.

Hyvinvointia yhdessä -korttia käytetään Lappeenrannassa Vasu-keskusteluiden yhteydessä perheiden hyvinvoinnin tukemisessa. Korttia käydään läpi myös ryhmissä yhdessä lasten kanssa. Jokainen Lappeenrantalainen varhaiskasvatuksen piirissä oleva lapsi saa itselleen Hyvinvointia yhdessä -kortin toimintakauden 2019-2020 aikana. Kaupungin päiväkoteihin on tuotettu kortin kuvapuolesta myös julisteet, jotka on jaettu kaikkiin ryhmiin.

Hyvinvointia yhdessä kortti (jpg-tiedosto)

Yhteystiedot

Tuuli Juurikorpi
Lappeenrannan varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattori
0401864565
https://peda.net/lappeenranta/varhaiskasvatus/vjkp

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE