Kiddiejam on alle kouluikäisten tanssinopetuksen konsepti, jonka kautta eri tanssilajeja tuodaan mukaan lasten opetukseen. Tanssilajeina ovat baletti, hip hop, kansantanssi, paritanssi ja showtanssi, joihin saat koulutuksissa valmiin materiaalin: loruttelutanssi, tekniikkasarja, tanssisarja ja tuntisuunnitelma. Lisäksi konseptiin kuuluu Enkkutanssi, jonka kautta voit opettaa englannin kielen alkeita tanssin keinoin. Enkkutanssin teemat ovat eläimet, numerot, tervehdykset ja värit. 

Lukuvuonna 2019—2020 järjestämme Kiddiejam ja Enkkutanssin materiaalipäiviä — löydät tietoa näistä osoitteesta https://www.tanssintahti.com/koulutus/. Koulutuspäivien hinta on 65—150 € riippuen koulutuksen kestosta. 

Voit myös tilata räätälöityjä koulutuksia omalle yhteisöllesi. Kysy lisää: info@tanssintahti.com, Liisa Kontturi-Paasikko 050-4431011. 

Kiddiejam konsepti on luotu Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa lukuvuonna 2015—2016 ja se on sittemmin siirtynyt konseptin kehittäjien Liisa Kontturi-Paasikon ja Marjukka Koivuniemen Tanssikoulu TanssinTahdin hallintaan. 

Palautetta konseptista: 

”Valmiit lajinomaiset materiaalit musiikkeineen suoraa käytettäväksi, upeaa! Ammattitaidolla kehitetty, mietitty ja toteutettu uusi tuote lasten monipuoliseen
tanssinopetukseen.” (lastentarhanopettaja, tanssinopettaja Ikaalisista)
 
”Harmittaa kaikkien niiden puolesta, jotka eivät olleet mukana. Fiiliksissä — tätä tanssin varhaiskasvatus on kaivannut pitkään!”
(luokanopettaja, tanssinopettaja Kajaanista) 

Kiddiejam on jammailua lasten ehdoilla! 

Yhteystiedot

Liisa Kontturi-Paasikko
Tanssikoulu TanssinTahti
+358 50 4431011
www.tanssintahti.com/koulutus/

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE