Käytävälle voi rakentaa yhdessä lasten kanssa mopoilumaailman. Mopoilumaailmaan voi ideoida ja valmistaa liikennemerkit yhdessä lasten kanssa. Myös mopokortit voi tehdä itse, ja jotka lapset hankkivat ennen mopoilumaailmaan pääsyä. Mopoleikki voi olla välillä hurja rosvo & poliisi -leikki, välillä siellä voi olla liikennepoliisi pitämässä taitoajoratoja. Lapset voivat tehdä mopoille myös korjaus- ja tankkauspisteen sekä sairaalan liikenneonnettomuuksien varalle. Mopoilumaailma voi myös muuttua esimerkiksi Angry Bird-maailmaksi tai joksikin muuksi lasten ideoimaksi maailmaksi. Erilaisia ratoja lapset voivat tehdä liikuntavälineillä, joita on vapaasti lasten saatavilla.

Yhteystiedot

Orminkujan päivähoitoyksikkö, Turku

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE