Lautapelit liikunnaksi -konsepti on kaikille avoimen liikunnan sisältökokonaisuus. 
Pelit tarjoavat konkreettisia ideoita toiminnallisen oppimisen ja kaikille avoimen liikunnan tarpeisiin pienillekin lapsille. Pelien avulla harjoitellaan vuorovaikutustaitoja luonnollisissa ympäristöissä ja saadaan lisättyä kaikille avointa liikuntaa päiviin. Peliperheesen kuuluu pelejä, joita varten on  valmistettu oma materiaalinsa ja pelejä, joiden pelaamiseen ei tarvita mitään erityistä.

Lautapelit liikunnaksi -konseptiin on myös koulutusta tarjolla. Koulutuksessa testataan liikunnallisia lautapelejä, ja keskustellaan niiden soveltamisen sekä eriyttämisen mahdollisuuksista erilaisille pelaajille. Koulutuksen anti jokaiselle osallistujalle varmistetaan koulutuksen yhteydessä tehtävillä keskustelutehtävillä, joilla pelien ajatukset viedään oman arjen toimintaan. Osallistujat saavat koulutuksen päätteeksi myös videomuistiinpanot.

Lautapelit liikunnaksi -idea tarjoaa sekä maksuttomia liikuntavinkkejä että maksullisia pelipaketteja.

Ilmaiset peli-ideat: Maksuttomia vaihtoehtoja hyvin perusvälineillä toteutettavaksi löytyy videolta.

Maksulliset pelit: Hinnat vaihtelevat 119 € ja 259 € välillä (pelikohtaiset hintatiedot   https://www.kuortane.com/liveit.html)

Yhteystiedot

Niko Leppä
0405184905
https://www.kuortane.com/liveit.html

Hae tai valitse kategoria…

Näin se käy – lähde mukaan!

Osallistu

Ilmoittautukaa Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaan: osallistuminen on maksutonta.

Tutustu

Saatte käyttöönne tukimateriaaleja toiminnan kehittämiseen, suunnitteluun ja arviointiin sekä pääsette mukaan valtakunnalliseen verkostoon.

Kehitä oma

Kehittäkää omaan toimintayksikköönne parhaiten sopivia toimintatapoja ja toteuttakaa Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa varhaiskasvatuksen arjessa!

Så här går det till – kom med!

Delta

Anmäl er till programmet Småbarnspedagogiken i rörelse: det är gratis att delta.

Bekanta dig

Ni får tillgång till stödmaterial för utveckling, planering och utvärdering av verksamheten och får gå med i ett riksomfattande nätverk.

Utveckla eget

Utveckla de verksamhetssätt som passar er egen verksamhetsenhet bäst och genomför programmet Småbarnspedagogiken i rörelse i vardagen!

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

Joko olette mukana?

Kaikki ohjelmassa mukana olevat varhaiskasvatusyksiköt​ löydät » Täältä

Onko sinulla idea?

Kerro meille

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE