Lautapelit liikunnaksi -konsepti on kaikille avoimen liikunnan sisältökokonaisuus. 
Pelit tarjoavat konkreettisia ideoita toiminnallisen oppimisen ja kaikille avoimen liikunnan tarpeisiin pienillekin lapsille. Pelien avulla harjoitellaan vuorovaikutustaitoja luonnollisissa ympäristöissä ja saadaan lisättyä kaikille avointa liikuntaa päiviin. Peliperheesen kuuluu pelejä, joita varten on  valmistettu oma materiaalinsa ja pelejä, joiden pelaamiseen ei tarvita mitään erityistä.

Lautapelit liikunnaksi -konseptiin on myös koulutusta tarjolla. Koulutuksessa testataan liikunnallisia lautapelejä, ja keskustellaan niiden soveltamisen sekä eriyttämisen mahdollisuuksista erilaisille pelaajille. Koulutuksen anti jokaiselle osallistujalle varmistetaan koulutuksen yhteydessä tehtävillä keskustelutehtävillä, joilla pelien ajatukset viedään oman arjen toimintaan. Osallistujat saavat koulutuksen päätteeksi myös videomuistiinpanot.

Lautapelit liikunnaksi -idea tarjoaa sekä maksuttomia liikuntavinkkejä että maksullisia pelipaketteja.

Ilmaiset peli-ideat: Maksuttomia vaihtoehtoja hyvin perusvälineillä toteutettavaksi löytyy videolta.

Maksulliset pelit: Hinnat vaihtelevat 119 € ja 259 € välillä (pelikohtaiset hintatiedot   https://www.kuortane.com/liveit.html)

Yhteystiedot

Niko Leppä
0405184905
https://www.kuortane.com/liveit.html

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE