Leikkipäivän verkkosivuille on koottu yli 900 leikin Leikkipankki. Pankissa on laaja hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä omiin tarpeisiisi sopivaa leikkiä. Hakua voi rajata muun muassa leikin keston, tavoitteiden, tyypin, tilan ja lasten iän mukaan, joten löydät pankista varmasti haluamasi leikin. Leikkejä saa hyödyntää vapaasti kaikessa toiminnassa, joissa leikeille on tarvetta. Voit myös itse käydä lisäämässä sivuillemme leikki-ideasi. 

Tänne olemme koonneet erikseen sata suosittua leikkiä MLL 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Leikkipäivä-ohjelma edistää leikkimistä monin tavoin. Ohjelmassa jaetaan monipuolista leikkitietoutta, kerätään leikkiperinnetietoa ja kannustetaan ihmisiä heittäytymään leikin vietäväksi. Leikkipäivän taustalla on Lapsen oikeuksien sopimus ja Koko Suomi leikkii -hanke. Käy tutustumassa verkkosivuihimme täällä.

Muistathan, että valtakunnallista Leikkipäivää juhlitaan tänä vuonna 9.5. Jaetaan yhdessä leikin iloa!

Yhteystiedot

Eevamaija Paljakka
Mannerheimin Lastensuojeluliitto
www.leikkipaiva.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE