Liikunnan harrastamisella varhaisiässä on elinikäinen vaikutus lapseen. MoovKids auttaa lisäämään pienten lasten toimintaan liikkumista ja aktiivisuutta.

MoovBasic-jäsenyyden kautta saat käyttöösi yli 100 videota, joissa näytetään erilaisia liikkeitä ja liikuntaharjoituksia. Voit hyödyntää harjoituksia 4-8-vuotiaiden lasten tai kaikenikäisten erityislasten toiminnassa. Harjoitusten kautta lasten koordinaatiokyky, fyysinen jaksaminen ja itsevarmuus kehittyvät. Jäsenyyden hinta on 9,99€/kk tai 99,99€/vuosi. Liity jäseneksi täällä 

MoovKids tarjoaa myös MoovComplete-paketin. Pakettiin kuuluu 20 valmista tuntisuunnitelmaa, opetusvideoita sekä tarkempia ohjeita tuntien järjestämiseen. Paketista voi kysyä lisää Darlene Koskiselta osoitteesta darlene.koskinen@moovkids.com.

MoovKidsin jäsenyydet sopivat esimerkiksi varhaiskasvatuksen opettajille ja järjestäjille, pienten lasten kerhotoiminnan ohjaajille sekä erityisopettajille.

Esimakua sisällöistämme ja esimerkkejä aktiviteeteistamme löydät meidän Facebookista ja Instagramista @MoovKids

Yhteystiedot

Darlene Koskinen
www.moovkids.com ja www.moovkids.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE