Liikunnan harrastamisella varhaisiässä on elinikäinen vaikutus lapseen. MoovKids auttaa lisäämään pienten lasten toimintaan liikkumista ja aktiivisuutta.

MoovBasic-jäsenyyden kautta saat käyttöösi yli 100 videota, joissa näytetään erilaisia liikkeitä ja liikuntaharjoituksia. Voit hyödyntää harjoituksia 4-8-vuotiaiden lasten tai kaikenikäisten erityislasten toiminnassa. Harjoitusten kautta lasten koordinaatiokyky, fyysinen jaksaminen ja itsevarmuus kehittyvät. Jäsenyyden hinta on 9,99€/kk tai 99,99€/vuosi. Liity jäseneksi täällä 

MoovKids tarjoaa myös MoovComplete-paketin. Pakettiin kuuluu 20 valmista tuntisuunnitelmaa, opetusvideoita sekä tarkempia ohjeita tuntien järjestämiseen. Paketista voi kysyä lisää Darlene Koskiselta osoitteesta darlene.koskinen@moovkids.com.

MoovKidsin jäsenyydet sopivat esimerkiksi varhaiskasvatuksen opettajille ja järjestäjille, pienten lasten kerhotoiminnan ohjaajille sekä erityisopettajille.

Esimakua sisällöistämme ja esimerkkejä aktiviteeteistamme löydät meidän Facebookista ja Instagramista @MoovKids

Yhteystiedot

Darlene Koskinen
www.moovkids.com ja www.moovkids.fi

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE