Suomen Mielenterveys ry:n Hyvän mielen liikuntapassi lisää vanhempien ja lasten yhteistä liikkumista ja hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Passiin on koottu erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja, joita perheet voivat toteuttaa vapaa-ajallaan.

Passin suoritusajaksi kannattaa antaa puoli vuotta tai koko vuosi, jolloin perheet voivat suorittaa aktiviteetteja omien mahdollisuuksien mukaan, eikä tehtävien suorittamisesta tule lisästressiä. Tärkeintä on saada perheet liikkumaan hyvällä mielellä!

Lopuksi päiväkodissa voidaan järjestää päättötilaisuus, jossa lapset saavat passin suorittamisesta kunniakirjat.

Liikuntapassi (PDF)

Kunniakirja (PDF)

Liikuntapassin ja kunniakirjan on ideoinut Anniina Järvenpää päiväkoti Ankkalammesta.

Lue lisää Hyvän mielen liikuntapassista

Yhteystiedot

Elina Marjamäki
Suomen Mielenterveys Ry
www.mieli.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE