Lukuja liikkuen, tavuja touhuten -hankkeen verkkosivuille on koottu esi- ja alkuopetukseen sekä varhaiskasvatukseen soveltuvia matematiikan ja äidinkielen liikunnallisia harjoituksia ja vinkkejä.

Harjoituksissa on hyödynnetty olemassa olevia käytäntöjä ja leikkejä, mutta kaikkiin harjoituksiin on kirjattu jokin kognitiivinen, motorinen ja sosioemotionaalinen tavoite. Löydät siis verkkosivujemme kautta helposti tavoitteidesi mukaista toimintaa lapsille.

Käy tutustumassa esimerkiksi vertailemista ja lukujonotaitoja harjoittavaan Liikepylväät-harjoitukseen tai äänteiden opetukseen sopivaan Kirjainympyrään

Vinkit ja harjoitukset on koottu myös kirjaksi, jonka voit ostaa täältä.

Lukuja liikkuen, tavuja touhuten on Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä ELY-keskuksen rahoituksella syntynyt, valtakunnalliseen Liikkuva koulu -ohjelmaan kuuluva hanke.

 

Yhteystiedot

Tuuli Tiainen
https://lukujaliikkuen.fi/

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE