Tervetuloa tutustumaan mailapelien käyttöön päiväkodeissa ja kouluissa! Mailapelien lajiliittojen opetusmateriaali kannustaa kaikenikäisiä erilaisten mailapelien pelaamiseen.

Mailapelit.fi-sivustolle on koottu mailapelien opetusvideoita, tuntisuunnitelmia sekä tietoa lapsille ja aloittelijoille soveltuvista välineistä.

Pöytätennis, sulkapallo, squash ja tennis pohjaavat kaikki samoihin perustaitoihin, joiden kautta lyönti ja peli rakennetaan. Samankaltaisia lajeja yhdistää myös mailapelien moniottelumuoto - racketlon.

Poimi videoista vinkkejä silmä–käsi-koordinaatiota ja suunnanvaihtoliikkumista kehittäviin taitoharjoitteisiin, välineenhallinnan ja peruslyöntien harjoittelemiseen yksin ja pareittain tai ryhmässä pelailemiseen. Ideoi itse tai nappaa mukaasi kokonaisen mailapelitunnin valmis tuntisuunnitelma.

Mailapelien (engl. racket sports) opetusmateriaali on valmistettu Opetus- ja kulttuuriministeriön tukeman Mailapelit varhaiskasvatuksen ja koulupäivän liikunnallistamisen tukena ‑hankkeen aikana.

 

Mukavia pelihetkiä toivottavat

Suomen Pöytätennisliitto ry
Suomen Sulkapalloliitto ry
Suomen Squashliitto ry
Suomen Tennisliitto ry
Suomen Racketlonliitto ry

 

Yhteystiedot

Mailapelikoordinaattori Laura Ylikoski
Mailapelien lajiliittojen kouluyhteistyö
www.mailapelit.fi

Hae tai valitse kategoria…

Et ole vielä rajannut hakutuloksia. Käytä ylläolevia valintoja rajataksesi hakua.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved