Olemme lapsille tv:stäkin tuttu esiintyjäduo ja olemme luoneet lapsille, nuorille ja heidän perheilleen uuden, monipuoliseen liikuntaan (tanssi, jooga, voimailu, palloilu, satusuunnistus) ja terveellisiin elämäntapoihin (anatomia, uni ja ravitsemus) kannustavan kurssikokonaisuuden.

Majka/Mimi on muusikkokoulutuksen lisäksi myös lastentanssi-ja joogaohjaaja ja opiskelemme molemmat parhaillaan liikunnanohjaajiksi Varalan urheiluopistossa. Työpaikkana on koko Suomi, joten ajamme sinne, mistä kutsu käy! Kaikki esitykset ja workshopit räätälöidään ja teemoitetaan tilaajan toiveiden mukaisiksi. 

Kysy rohkeasti lisää! Hinnat alkaen 250 €.

Yhteystiedot

Anna Kulmala
0408322388
www.mimijakuku.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE