Lapsen ei ole aina helppo rauhoittua. Myös aikuisella vilisee usein mielessä monenlaisia asioita yhtä aikaa, ja stressi voi hallita päivää.

Tämä kehoa ja mieltä rauhoittava mindfulness-harjoitus sopii kuunneltavaksi päiväkodeissa vauhdikkaan leikkihetken jälkeen tai vaikkapa iltapäivällä ennen kotiinlähtöä. Siihen voi osallistua niin lapset kuin aikuisetkin, jolloin kaikkien mieli rauhoittuu. Kotona vanhemmat voivat tehdä harjoituksen yhdessä lapsen kanssa ennen nukkumaanmenoa.

Harjoituksen kesto on noin seitsemän minuuttia, ja sen on tuottanut Neuvokas perhe -tiimi.

Yhteystiedot

https://neuvokasperhe.fi/mindfulness-harjoitus-iltahengitys-lapselle-ja-aikuiselle/

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE