Finlands Svenska Idrottin sivustolle on koottuna erilaisia ruotsinkielisiä materiaaleja lasten liikunnan lisäämiseksi ja motorisen kehityksen tukemiseksi. Finlands Svenska Idrottin tavoitteena onkin saada mahdollisimman moni lapsi liikkumaan monipuolisesti.

Inspiration-materialbank

Materiaalipankista löydät erilaisia ruotsinkielisiä materiaaleja lapsen motorisen kehityksen tukemiseen ja monipuoliseen liikuntaan. Mukana materiaaleissa on esimerkiksi liikuntabingo, liikunnallinen joulukalenteri, metsäseikkailu ja luisteluharjoituksia.

Tutustu koko Finlands Svenska Idrottin materiaalipankkiin tästä

Jättestarka barn -cirkelträningsbana

Sivuston materiaaleista löydät mm. ohjeet helpon kuntopiiriradan toteuttamiseen. Materiaalipaketti sisältää erilaisia liikekortteja, joita hyödynnetään radalla. Kortit ovat tulostettavia ja ne voi laminoida pidemmän käyttöiän takaamiseksi. Kuntopiiriradan ideana on innostaa lapsia liikkumaan hauskalla ja motorisia taitoja kehittävällä tavalla.

Materiaalipaketin ja ohjeet saat omaan käyttöösi täyttämällä sivustolla olevan lomakkeen

 

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus. Ohjelmaa koordinoi Likes Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE