Tilaa Liikkuva varhaiskasvatus -materiaaleja

Voit tilata painettuja Liikkuva varhaiskasvatus -materiaaleja alla olevalla lomakkeella. Lisää tekstikenttiin kappalemäärät.
Tilaajalta peritään materiaalimaksujen lisäksi pienistä tilauksista 6 € ja suurista tilauksista toimituskulut 11 € / tilaus. Lisäksi laskutetaan postikulut Postin hinnaston mukaisesti.

Tilauksesi toimitetaan noin 3–5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä riippuen työtilanteesta ja Postin käsittelynopeudesta.

Tuote sisältää kaksi 10 kortin pakettia: Iloa, leikkiä ja osallisuutta -vinkkikortit ja Lasten liikkumisideat sekä A5-kokoisen kansion korteille.
Kirjoita tekstikenttään tilaamiesi tarrojen määrä ja väri (valkoinen, turkoosi).

Material på svenska

Kirjoita tekstikenttään tilaamiesi tarrojen määrä. Tarrojen väri on turkoosi.

Yhteystiedot

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved