Arkiseikkailun pikkulintunen vielä nimeä vailla

Arkiseikkailu-kampanjan maskottilinnulle haettiin nimeä nimikilpailulla. Saimme 33 ihanaa lasten ehdotusta linnun nimeksi, ja päätös nimestä tehtiin Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman kehittäjäverkostossa. Lintu sai nimekseen Piipi Superpätkä.

Linnun nimi on yhdistelmä kahden ryhmän ehdotuksista: kiitos nimestä kuuluu Kittilän Perhepäivähoidolle ja Päiväkoti Vilskeen Säkkäröille ja Väkkäröille Turkuun. Lisäksi kaikkien oman ehdotuksensa kesken arvottiin tuubihuivit koko ryhmälle. Arvonnassa onni suosi Soramäen päiväkodin Lorulaakso-ryhmää Hollolasta.

Kampanja-aikana voi piirtää tai värittää oman linnun, lintuystävän, joita voi käyttää somistamaan vaikka ryhmän ovia tai ikkunoita. Tulostettava värityskuva löytyy kampanjan materiaaleista.

Olen vielä niin pikkuruinen, etteivät muut tiedä, miten minua kutsutaan
Lennähdä kanssani seikkailuun, minulle sopivaa nimeä etsimään!
Jos sinusta saisi myös ystävää, voisit kaveriksi lintuhahmosi piirtää tai värittää

Liikkumisen iloa ilmassa!
Koskettele, kuulostele, katsele,
liiku, leiki, liihottele
hypistele, hymyile, hyppele
innostu, iloitse ja ihmettele!

Maailma on täynnä kivoja juttuja, outoja ja tuttuja
Avaa ovi seikkailuun, mitä kaikkea löydätkään?

Värityskuva (jpg)

Värityskuva (pdf)

Määrittelemätön

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE