Kaikki Liikkuva varhaiskasvatus​ -ohjelmaan ilmoittautuvat yksiköt saavat tunnukset ohjelma-alustalle. Ohjelma-alustalla kehittämistyö on jaettu kolmeen vaiheeseen: Tutustu, Kehitä ja Tee näkyväksi.

Kaikille ohjelmassa jo mukana oleville yksiköille ja kunnille lähetetään tunnukset ohjelma-alustalle johtajan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoa verkkoalustasta löydät verkkosivujen ajankohtaista-osiosta. Useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia sivun alareunasta.

Ohjelma-alustan kirjautumissivu

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saamme tunnukset uudelle ohjelma-alustalle?

Rekisteröitymisen yhteydessä jokaiselle yksikölle lähtee automaattisesti tunnukset ohjelma-alustalle. Tunnukset lähetetään ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun johtajan sähköpostiosoitteeseen. ​Viestin lähettäjä on Ilo kasvaa liikkuen. Osalla viesti on mennyt roskapostiiin, joten mikäli tunnusviestiä ei löydy, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. Mikäli ette löydä tunnuksia, niitä voi tiedustella osoitteesta liikkuvavarhaiskasvatus@liikkuvakoulu.fi. Kertokaa viestissä yksikkönne nimi, yksikön johtajan nimi ja yksikön johtajan sähköpostiosoite.

Kaikille ennen huhtikuuta 2019 ohjelmaan ilmoittautuneille yksiköille tunnukset ovat lähteneet automaattisesti ohjelma-alustan julkaisemisen yhteydessä. Tunnukset on lähetetty johtajan sähköpostiosoitteeseen.

Onko johtajalle ja yksikö(i)lle omat tunnukset?

Yksiköllä on vain yhdet yhteiset tunnukset. Tunnukset lähetetään rekisteröitymisen yhteydessä johtajan sähköpostiosoitteeseen. Johtaja välittää tunnukset yksikön muulle henkilöstölle.

Yksikkömme johtaja on vaihtunut. Miten saamme uudelle johtajalle tunnukset?

Henkilövaihdoksista voi ilmoittaa samalla lomakkeella, jolla ilmoittaudutaan mukaan Liikkuva varhaiskasvatus​ -ohjelmaan. Valitse Ilmoittautumisen tyyppi -kohdassa pudotusvalikosta Päivitän yksikön tietoja -vaihtoehto.

Yksiköllämme on tunnukset, mutta en pääse kirjautumaan ohjelma-alustalle.

Järjestelmä ei tue Internet Explorer -selaimen vanhoja versioita. Koeta kirjautua alustalle jollain muulla selaimella, kuten Mozilla Firefoxilla tai Chromella. Jos johtajalla on käytössään useamman yksikön tunnukset, kannattaa selaimen välimuisti tyhjentää kirjautumisten välissä.

Unohdin salasanan. Miten saan uuden?

Salasanan pystyy itse palauttamaan sisäänkirjautumissivulla Pyydä uutta salasanaa -välilehdellä. Uusi salasana lähetetään automaattisesti tunnuksiin kytkettyyn sähköpostiosoitteeseen, joka on yleensä yksikön johtajan sähköpostiosoite.

Miten saan vaihdettua salasanan?

Salasanan pystyy vaihtamaan sisäänkirjautumisen jälkeen Muokkaa-välilehdellä. Samalla välilehdellä voi myös muokata johtajan sähköpostiosoitetta.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE