Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 -seminaari siirtyy vuodelle 2021

Valtakunnallinen Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 -seminaari on päätetty perua tältä vuodelta ja siirtää vuodelle 2021. Seminaarin uusi ajankohta on 27.–28.4.2021 Seinäjoki Areenalla. Meillä on mukana huikea porukka puhujia ja työpajan vetäjiä, joten pyrimme pitämään kattauksen mahdollisimman samanlaisena. Toivomme näkevämme jokaisen jo nyt ilmoittautuneen ensi keväänä Seinäjoella. Vuoden 2021 -seminaariin tehdään kokonaan uusi ilmoittautuminen. Kaikki osallistujat ovat saaneet tarkempaa tietoa sähköpostitse.

Syksyn alueelliset seminaarit

Vaikka valtakunnallinen Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 -seminaari nyt siirtyy, syksyllä järjestetään alueseminaareja, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua. Kokoamme alle listaa alueellisista tilaisuuksista, sitä mukaa, kun niiden ajankohdat varmistuvat.

29.–30.10. Liikkuen läpi elämän -seminaari, Turussa ja laivalla

3.10. Hyppää varhaiskasvatuksen verkkoon! -koulutuspäivä, Viking XPRS, päiväristeily Tallinnaan

 

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved