Liikkuva ja oppiva yhteisö -virtuaalitapahtuma 30.9.2021

Huippupuhujia, inspiraatiota ja aivojen herättelyä. Kaikkea tätä on luvassa, kun Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari singahtaa virtuaaliseksi.

Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteinen virtuaalitapahtuma järjestetään torstaina 30.9.2021 klo 12–15.

Maksuttoman tapahtuman kantavina teemoina ovat yhteisöllinen toimintakulttuuri, lasten ja nuorten hyvinvointi sekä liikunta, aivot ja oppiminen. Tapahtumassa kerätään myös hyviä eväitä lasten ja nuorten reppuun. Puhumassa ovat muun muassa luokanopettaja ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen, aivotutkija ja psykologi Katri Saarikivi sekä kasvatustieteiden professori Maija Lanas.

Katso ohjelma Ajankohtaista-osion uutisesta

Voit ilmoittautua mukaan oheisesta Lyyti-linkistä. Linkki itse tapahtumaan lähetetään edeltävänä päivänä.

Liity myös Facebookin LJOY-tapahtumaan.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman webinaarit

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma järjestää syksyllä 2021 kolme webinaaria;

Tarkempaa tietoa webinaarien sisällöstä löytyy verkkosivujen Ajankohtaista-uutisesta.

Webinaaritallenteet

Kaikki Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman webinaarien tallenteet löytyvät ohjelman YouTube-kanavasta.

Alueelliset seminaarit ja webinaarit

Liikunnan aluejärjestöt ja Aluehallintovirastot järjestävät yhteistyössä alueellisia seminaareja ja webinaareja. Kokoamme alle listaa syksyn aluellisista tilaisuuksista. Lisätietoa alueseminaareista ja Liikunnan aluejärjestöjen yhteystiedot osoitteessa liikunnanaluejarjestot.fi.

Finland Svenska Idrott järjestää ruotsinkielistä koulutusta varhaiskasvatukseen. Lisätietoa FSI:n verkkosivuilla idrott.fi.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE