Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari 

Olemme päättäneet perua Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaarin keväältä 2021 koronavirustilanteen takia. Tilanne on erittäin valitettava, mutta näissä olosuhteissa välttämätön.

Olemme alustavasti suunnitelleet seminaarin tilalle alueellista seminaarikiertuetta syksylle 2021. Suunnitelmamme ovat vasta lähtökuopissa, ja tiedotamme niistä lisää myöhemmin.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman webinaarit

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma järjestää vuonna 2021 webinaareja erilaisista ohjelmaan liittyvistä teemoista. Lisätietoa webinaareista löydät verkkosivujen Ajankohtaista-osion uutisesta.

Alueelliset seminaarit ja webinaarit

Liikunnan aluejärjestöt ja Aluehallintovirastot järjestävät yhteistyössä alueellisia seminaareja ja webinaareja. Kokoamme alle listaa alueellisista tilaisuuksista, sitä mukaa, kun niiden ajankohdat varmistuvat.

Finland Svenska Idrott järjestää ruotsinkielistä koulutusta varhaiskasvatukseen. Lisätietoa FSI:n verkkosivuilla idrott.fi.

21.2.2021 Liikunta varhaiskasvatuksessa – kasvatusta liikunnan avulla -webinaari

Ilmoittautuminen 18.1. mennessä sähköisellä lomakkeella.

6.5. Liikunnan iloa perhepäivähoitoon -webinaari

Ilmoittautuminen ja lisätietoa Liikunnan aluejärjestöjen verkkosivuilla.

19.5.2021 Iloa liikunnasta - Itä-Suomen varhaiskasvatuksen liikuntawebinaari

Ilmoittautuminen 14.5. meneessä Aluehallintoviraston verkkosivuilla.
Webinaarikutsu ja ohjelma (pdf)

 

Lisätietoa alueseminaareista ja Liikunnan aluejärjestöjen yhteystiedot osoitteessa liikunnanaluejarjestot.fi

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE