Liikkuva ja oppiva yhteisö -virtuaalitapahtuma 30.9.2021

Liikkuva ja oppiva yhteisö -virtuaalitapahtuma järjestetään 30.9.2021 klo 12.00–15.00. Merkkaa aika jo kalenteriisi!

Ilmoittautuminen aukeaa elokuussa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman webinaarit

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma järjestää vuonna 2021 webinaareja erilaisista ohjelmaan liittyvistä teemoista. Syksyn webinaarien aiheet ja ilmoittautumislinkit löytyvät Ajankohtaista-osion uutisesta. Kevään webinaarien tallenteet löydät Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman YouTube-kanavasta.

Alueelliset seminaarit ja webinaarit

Liikunnan aluejärjestöt ja Aluehallintovirastot järjestävät yhteistyössä alueellisia seminaareja ja webinaareja. Kokoamme alle listaa syksyn aluellisista tilaisuuksista. Lisätietoa alueseminaareista ja Liikunnan aluejärjestöjen yhteystiedot osoitteessa liikunnanaluejarjestot.fi.

Finland Svenska Idrott järjestää ruotsinkielistä koulutusta varhaiskasvatukseen. Lisätietoa FSI:n verkkosivuilla idrott.fi.

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma on yksi valtakunnallisista liikunnan edistämisohjelmista eli Liikkuvat-ohjelmista. Ohjelmien avulla edistetään liikunnallista elämäntapaa eri ikä- ja väestöryhmissä.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE