Kaikki Liikkuva varhaiskasvatus​ -ohjelmaan ilmoittautuvat yksiköt saavat tunnukset ohjelma-alustalle. Ohjelma-alustalla kehittämistyö on jaettu kolmeen vaiheeseen: Tutustu, Kehitä ja Tee näkyväksi.

Kaikille ohjelmassa jo mukana oleville yksiköille ja kunnille lähetetään tunnukset ohjelma-alustalle johtajan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoa verkkoalustauudostuksesta löydät verkkosivujen ajankohtaista-osiosta. Useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia sivun alareunasta.

Ohjelma-alustan kirjautumissivu

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saamme tunnukset uudelle ohjelma-alustalle?

Rekisteröitymisen yhteydessä jokaiselle yksikölle lähtee automaattisesti tunnukset ohjelma-alustalle. Tunnukset lähetetään ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun johtajan sähköpostiosoitteeseen. ​Viestin lähettäjä on Ilo kasvaa liikkuen. Osalla viesti on mennyt roskapostiiin, joten mikäli tunnusviestiä ei löydy, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. Mikäli ette löydä tunnuksia, niitä voi tiedustella osoitteesta ilokasvaaliikkuen@liikkuvakoulu.fi. Kertokaa viestissä yksikkönne nimi, yksikön johtajan nimi ja yksikön johtajan sähköpostiosoite.

Kaikille ennen huhtikuuta 2019 ohjelmaan ilmoittautuneille yksiköille tunnukset ovat lähteneet automaattisesti ohjelma-alustan julkaisemisen yhteydessä. Tunnukset on lähetetty johtajan sähköpostiosoitteeseen.

Yksikkömme johtaja on vaihtunut. Miten saamme uudelle johtajalle tunnukset?

Henkilövaihdoksista voi ilmoittaa samalla lomakkeella, jolla ilmoittaudutaan mukaanLiikkuva varhaiskasvatus​ -ohjelmaan. Valitse Ilmoittautumisen tyyppi -kohdassa pudotusvalikosta Päivitän yksikön tietoja -vaihtoehto.

Yksiköllämme on tunnukset, mutta en pääse kirjautumaan ohjelma-alustalle.

Järjestelmä ei tue Internet Explorer -selaimen vanhoja versioita. Koeta kirjautua alustalle jollain muulla selaimella, kuten Mozilla Firefoxilla tai Chromella.

Unohdin salasanan. Miten saan uuden?

Salasanan pystyy itse palauttamaan sisäänkirjautumissivulla Pyydä uutta salasanaa -välilehdellä. Uusi salasana lähetettään automaattisesti tunnuksiin kytkettyyn sähköpostiosoitteeseen, joka on yleensä yksikön johtajan sähköpostiosoite.

 

Jokaisella lapsella tulee olla päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen ja liikkumisen iloon aktiivisessa toimintaympäristössä. Ohjelma on rakennettu yhteistyössä laajan asiantuntijaverkoston kanssa.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved