Ej definierad

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmassa on aina ollut tärkeää käytännön arjessa hyviksi havaittujen ideoiden ja käytäntöjen jakaminen sekä vertaistuki. Nyt haluamme tarjota tätä tukea erityisesti perhepäivähoidon parissa työskenteleville hoitajille, perhepäivähoidon ohjaajille ja johtajille.

Olemme keräämässä ideoita siitä, miten Liikkuva varhaiskasvatus -toimintaa voi toteuttaa perhepäivähoidossa. Toivomme siis käytännön ideoita ja vinkkejä siitä, miten lisätä fyysistä aktiivisuutta perhepäivähoidossa ja miten perhepäivähoidon pedagogisessa johtamisessa ja suunnittelussa voi hyödyntää Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa ja sen materiaaleja.

Kaikenlaiset vinkit ja ideat ovat tervetulleita: niin pienet arjen niksit kuin laajemmat, suunnitteluun ja pedagogiikkaan liittyvä ideat.

Jaa oma ideasi sähköisellä lomakkella.

Varje barn ska dagligen ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig

Målet med programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är att varje barn dagligen ska ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig. Programmet har byggts upp i samarbete med ett omfattande expertnätverk.

Programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är ett av de riksomfattande programmen för att främja motion, det vill säga Rörelse-programmen (Liikkuvat-ohjelmat). Med hjälp av programmen gynnas en motionsinriktad livsstil bland olika ålders- och befolkningsgrupper.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE