Käytävälle voi rakentaa yhdessä lasten kanssa mopoilumaailman. Mopoilumaailmaan voi ideoida ja valmistaa liikennemerkit yhdessä lasten kanssa. Myös mopokortit voi tehdä itse, ja jotka lapset hankkivat ennen mopoilumaailmaan pääsyä. Mopoleikki voi olla välillä hurja rosvo & poliisi -leikki, välillä siellä voi olla liikennepoliisi pitämässä taitoajoratoja. Lapset voivat tehdä mopoille myös korjaus- ja tankkauspisteen sekä sairaalan liikenneonnettomuuksien varalle. Mopoilumaailma voi myös muuttua esimerkiksi Angry Bird-maailmaksi tai joksikin muuksi lasten ideoimaksi maailmaksi. Erilaisia ratoja lapset voivat tehdä liikuntavälineillä, joita on vapaasti lasten saatavilla.

Yhteystiedot

Orminkujan päivähoitoyksikkö, Turku

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Varje barn ska dagligen ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig

Målet med programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är att varje barn dagligen ska ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig. Programmet har byggts upp i samarbete med ett omfattande expertnätverk.

Programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är ett av de riksomfattande programmen för att främja motion, det vill säga Rörelse-programmen (Liikkuvat-ohjelmat). Med hjälp av programmen gynnas en motionsinriktad livsstil bland olika ålders- och befolkningsgrupper.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE