Tervetuloa tutustumaan mailapelien käyttöön päiväkodeissa ja kouluissa! Mailapelien lajiliittojen opetusmateriaali kannustaa kaikenikäisiä erilaisten mailapelien pelaamiseen.

Mailapelit.fi-sivustolle on koottu mailapelien opetusvideoita, tuntisuunnitelmia sekä tietoa lapsille ja aloittelijoille soveltuvista välineistä.

Pöytätennis, sulkapallo, squash ja tennis pohjaavat kaikki samoihin perustaitoihin, joiden kautta lyönti ja peli rakennetaan. Samankaltaisia lajeja yhdistää myös mailapelien moniottelumuoto - racketlon.

Poimi videoista vinkkejä silmä–käsi-koordinaatiota ja suunnanvaihtoliikkumista kehittäviin taitoharjoitteisiin, välineenhallinnan ja peruslyöntien harjoittelemiseen yksin ja pareittain tai ryhmässä pelailemiseen. Ideoi itse tai nappaa mukaasi kokonaisen mailapelitunnin valmis tuntisuunnitelma.

Mailapelien (engl. racket sports) opetusmateriaali on valmistettu Opetus- ja kulttuuriministeriön tukeman Mailapelit varhaiskasvatuksen ja koulupäivän liikunnallistamisen tukena ‑hankkeen aikana.

 

Mukavia pelihetkiä toivottavat

Suomen Pöytätennisliitto ry
Suomen Sulkapalloliitto ry
Suomen Squashliitto ry
Suomen Tennisliitto ry
Suomen Racketlonliitto ry

 

Yhteystiedot

Mailapelikoordinaattori Laura Ylikoski
Mailapelien lajiliittojen kouluyhteistyö
www.mailapelit.fi

Hae tai valitse kategoria…

Kaikki ideat

Varje barn ska dagligen ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig

Målet med programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är att varje barn dagligen ska ha möjlighet att röra på sig och uppleva glädjen i att röra på sig. Programmet har byggts upp i samarbete med ett omfattande expertnätverk.

Programmet Småbarnspedagogiken i rörelse är ett av de riksomfattande programmen för att främja motion, det vill säga Rörelse-programmen (Liikkuvat-ohjelmat). Med hjälp av programmen gynnas en motionsinriktad livsstil bland olika ålders- och befolkningsgrupper.

Copyright 2018 © LIKES. All Rights Reserved
FIN | SWE